Het nieuwe Zeist

Sophie Vrolijks – Zeist | 19 april was het dan zover: het opgefriste kantoor in Zeist is klaar EN we mogen na 2 jaar weer met zijn allen naar kantoor. Het is meestal nog vrij rustig omdat de meeste mensen kiezen voor hybride werken (deels thuis en deels op kantoor) maar dinsdag 19 april waren er ontzettend veel mensen in Zeist!

De nieuwe setup van ons kantoor is: genoeg flex desks voor het dagelijkse werk en verder veel informele en formele, grote en kleine meeting ruimtes, zodat je een call ergens anders kunt doen maar ook makkelijk met collega’s kunt samenwerken. Daarnaast zijn er twee vleugels ingericht voor grotere meetings en/of scholingen.

Op de dag van de feestelijke opening was er dezelfde fotograaf die de voorgaande jaren van iedereen een professionele Essity-gebrande profielfoto schoot tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst. Nu kreeg iedereen daarvoor weer de kans.

De twee ruimtes op de begane grond die zijn bedoeld voor grotere bijeenkomsten werden meteen goed gebruikt. In de ene gaf Mirjam Spitholt een lezing. Zij geeft het vak ‘Gelukskunde’ aan Hogeschool Saxion. Haar boodschap was HAPPINESSISNOWHERE en ze gaf ons allemaal genoeg mee om even over na te denken. De projectruimte was ingericht voor discussie: er werd een stelling centraal gezet waar voor- en tegenstanders over konden discussiëren. De stellingen gingen allemaal over ‘het nieuwe werken’, waarbij sommige mensen veel liever vaak thuis werken en anderen weer liever vaak naar kantoor komen. Voor allebei zijn veel argumenten aan te voeren bleek maar weer!

Een DJ maakte de projectruimte gezellig met muziek en onze vertrouwde cateraar zorgde voor drankjes en hapjes. Uiteindelijk hoefde niemand met een lege maag naar huis.

 

Deel dit artikel