Vervangen sanitaire inrichting en keuken

Raymondo Adriaansen – Zeist September 2019 werd Essity PH benaderd door Peijs Verpakkingen B.V. om een advies uit te brengen voor hun eindklant in verband met het vervangen van hun sanitaire inrichting voor twee locaties.

De eindklant is een medische multinational met 800 medewerkers verdeeld over twee locaties in Nederland. Zij waren op zoek naar een efficiëntere sanitaire- en keukeninrichting, waarbij duurzaamheid en kwaliteit een hoge rol speelt.
De klant was op dat moment voorzien van textiele handroging en vond dit in de huidige situatie niet meer aan de hygiënische voorwaarden voldoen.

Damestoilet

Naar aanleiding van het advies van Essity is begonnen met een testfase van vier weken op de locaties. Deze test is zeer goed bevallen voor zowel de medewerkers als de facilitaire dienstverlener. Door de combinatie van hoge capaciteitsdispensers, met vel-voor-vel systemen van hoogwaardige kwaliteit en het aanbieden van Tork vullingen hebben wij samen met distributeur Peijs Verpakkingen B.V. de eindklant ervan kunnen overtuigen dat de dienstverlening van Tork het beste bij hun eisen past.

Na de testfase zijn we overgegaan tot een overeenkomst voor drie jaar. De klant is nu ingericht met Tork PeakServe®, Tork SmartOne®, Tork Zeep- en Alcoholdispenser- met Intuition™ Sensor, Tork Reflex™ en Tork Xpressnap Fit®.
Inmiddels zijn er ruim 850 dispensers geïnstalleerd. Dit alles in samenwerking met Peijs Verpakkingen B.V. en ons montageteam. Door een goede logistieke begeleiding en medewerking vanuit de eindklant hebben we de omzetting binnen één week kunnen realiseren voor beide locaties.

Dit project was een goede samenwerking tussen alle partijen van het begin tot het einde van het traject, waardoor we veel waardering van de eindklant hebben mogen ontvangen. Ze zijn uitermate tevreden over de omzetting naar de duurzame systemen van Tork.

Een project waar ik persoonlijk trots op ben, voornamelijk door de fijne samenwerking met Ivo Verdellen van Peijs Verpakkingen B.V.

Herentoilet
Deel dit artikel