Gennep wint de Q1 Global Star Award voor Quality

Saskia de Graaf – Gennep |  Wat een goed begin van 2021, de Global Award Quality Q1 winnen! Eind mei heeft Gennep de Global Award voor Quality in ontvangst mogen nemen. Een mooie gedeelde eerste plek met de inzending van Gemerska.

De Global Star Award voor Gennep heeft het team ontvangen voor het maken van korte digitale instructievideo’s. In een tijd waarin het niet mogelijk is fysiek een training te geven, maar er wel behoefte is aan een goede training, hebben we gekozen voor het maken van instructievideo’s. Op dit moment zijn er digitale trainingen voor iedere T-test van Slip en voor de nieuwe Leap-machine gemaakt. Dit jaar gaan we door met het maken van de filmpjes voor overige T-testen.

De instructievideo’s laten de correcte uitvoer van kwaliteitscontroles bij de machine (T-testen) zien. Vervolgens kan de instructiefilm via de GPAL-app of QR-scan door iedereen afgespeeld en bekeken worden.

Het voordeel van deze instructievideo’s is dat die voor iedereen 24/7 beschikbaar zijn, onafhankelijk van de beschikbaarheid van een trainer en/of tijdsplanning. Daarnaast krijgt ook iedereen dezelfde instructie te zien. Dit verbetert de kwaliteit en vermindert miscommunicatie.

Iedereen die zich heeft ingezet voor het maken van de instructievideo’s ontzettend bedankt en op naar de Oscars!

Deel dit artikel