Essity Hoogezand (thuis)werkgever van het jaar

Frank Pörteners –  Hoogezand  |  Essity Hoogezand heeft de “Zo Werkt Het Award” gewonnen voor werkgever van het jaar 2020 regio Noord!  Deze award wordt uitgereikt voor het faciliteren van een goede thuiswerkplek voor onze medewerk(st)ers in deze tijd waarin thuiswerken de norm is.

Een paar maanden geleden kregen we een verrassend telefoontje van “Groningen Bereikbaar”, de organisator van de award, dat onze collega’s Essity Hoogezand hadden genomineerd! Dat was natuurlijk een geweldige verrassing waar wij niets van af wisten.

En hoe leuk: in de categorie “Bedrijven met meer dan 200 medewerkers” in de regio Noord is Essity Hoogezand als winnaar uit de bus gekomen! We kregen niet alleen de meeste stemmen, ook de argumentatie van onze collega’s sprak de jury zeer aan. Een prachtige nominatie en eerste prijs! Een groot dankjewel aan jullie allemaal voor je uitgebrachte stem op Essity Hoogezand!

Benieuwd naar de andere regio Noord winnaars?  Zo Werkt Het voor ondernemers in Groningen | Zo Werkt Het

Feike heeft Award in ontvangst genomen

 

Onze collega van logistiek, Feike van Polen, mocht op vrijdag 12 maart de Award in ontvangst nemen. Feike is een van onze thuiswerk-collega’s maar mocht die dag naar Hoogezand komen voor een werkdag op de fabriek. 

Als klap op de vuurpijl mochten we samen met een heuse filmploeg een film maken over hoe Essity omgaat met flexibel werken en slim reizen. En dat is echt een toffe film geworden! Kijk hier voor het eindresultaat:

https://www.groningenbereikbaar.nl/wegwijzers

En iedereen die aan de film heeft meegewerkt (in beeld of niet in beeld) heel hartelijk dank!

 

Foto’s hiernaast: Frank Pörteners (links) en Roma Slaney maken zich op voor de filmopnamen.

 

Achtergrondinfo: De Beste (Thuis)Werkgever van het Jaar

De nieuwe manier van werken heeft van iedereen extra aanpassingsvermogen gevraagd. Om positiviteit de wereld in te brengen en om het inspirerende aanpassingsvermogen van bedrijven in 2020 te vieren reikt mobiliteitsplatform Zo Werkt Het, de award uit voor Beste (Thuis)werkgever van het Jaar. Groningen Bereikbaar maakt onderdeel uit van dit platform. Deze eervolle ‘Zo Werkt Het Award’ is een blijk van waardering voor organisaties die een stapje verder zijn gegaan om werken in 2020 een stuk aangenamer te maken voor hun werknemers. Op maandag 15 maart maken we de Groningse winnaars bekend. Vervolgens worden uit heel Nederland winnaars gekozen. Deze uitreiking zal zijn op 16 maart 2021, precies één jaar na de start van de lockdown.

Meer lezen: Zo Werkt Het | alles over Mobiliteit & Flexibel Werken

Direct naar de Award winnaars: Zo Werkt Het voor ondernemers in Groningen | Zo Werkt Het

Deel dit artikel