Deel je baarmoederverhaal en maak kans op een Bodypaintsessie

Mariska Foekema – Zeist Sinds de lancering van de nieuwe Libresse merkidenteit, vorig jaar zomer, onder de naam #baarmoederverhalen, zijn er vele verhalen en onderwerpen rondom de baarmoeder gedeeld en besproken. Dit is iets waar wij als Libresse trots op zijn, omdat we taboes willen doorbreken en onderwerpen zoals de menopauze, miskramen, menstruatiepijn en endometriose bespreekbaar willen maken. Op deze manier kunnen we het welzijn van vrouwen en meisjes verbeteren.

“Boost your confidence”

Vanaf week 20 roept Libresse vrouwen opnieuw op om hun eigen baarmoederverhaal te delen onder de titel “Boost your confidence”. Via de pagina op de Libresse website kan de consument haar eigen verhaal insturen. Bij deelname maak je kans op een bodypaintsessie t.w.v. € 1000,-.

 

Daarnaast zal de campagne ook aandacht krijgen op de winkelvloer bij Etos vanaf maandag 7 juni t/m zondag 20 juni. Bij aankoop van 3 Libresse actieproducten naar keuze en het uploaden van de kassabon op Win een gratis bodypaint | Libresse maak je kans op deze unieke bodypaintsessie t.w.v. € 1000,- of 1 van de 50 unieke sjaals.

Hoe is het om te leven met endometriose?

“Ik werd er gek van. Ik vroeg me af hoe het mogelijk was dat ik altijd zo ziek werd, hoe al deze symptomen tegelijkertijd op konden spelen”.

Voor deze unieke winactie is Libresse een samenwerking aangegaan met Bethany en @ArtbyAnneClaireFleer. 

Anne Clair is female empowerment body artist en coach en heeft als doel om vrouwen door middel van bodypainting weer in hun kracht te zetten. Speciaal voor deze Libresse promotie heeft ze een bodypaintsessie gedaan met Bethany, die endometriose heeft. Het ontwerp is geinspireerd op Libresse.

Bethany is met spoed geopereerd, nadat ze vanaf haar 16e met een scala aan klachten heeft rondgelopen. Ze vertelt en beschrijft openlijk haar verhaal op de Libresse website. Lees hier haar verhaal

 

Deel dit artikel