De eerste 2 webinars van JOBST Confidence

Fleur van Hal – Zeist Een erg leuke uitdaging om iets, voor ons, geheel nieuws te doen. De webinars, ter introductie van de vlakbreikous JOBST Confidence, waren beide live. Er zat veel voorbereiding in, maar dat heeft zeker zijn vruchten afgeworpen.

Op 1 juni was het allereerste webinar. We hebben maar liefst 120 inschrijvingen voor dit webinar behaald. Naast een productuitleg was er ook een gastspreker die een interessant verhaal hield over de rol van zelfvertrouwen bij patiënten met de diagnose lymfoedeem. Uit de evaluatie blijkt dat de kijkers meer willen weten over JOBST Confidence. Er kwamen van de deelnemers verschillende positieve reacties na het bekijken van het webinar. De meeste deelnemers vonden de uitleg duidelijk en helder en waren geïnteresseerd in het product.

Op 7 juni hebben wij het tweede webinar van JOBST Confidence gehouden. Voor dit webinar waren er 98 inschrijvingen. Dit webinar was speciaal voor fysiotherapeuten die patiënten behandelen waarbij JOBST Confidence goed aansluit.

Wij hebben het erg leuk gevonden om de webinars te organiseren en te houden en hebben enorm veel positieve reacties van de kijkers mogen ontvangen. Natuurlijk worden alle deelnemers van het webinar nagebeld. We kijken uit naar de volgende keer!

Deel dit artikel