Cuijk digitaler dankzij Student aan huis

Nancy van Thiel – Cuijk | De wereld om ons heen wordt steeds digitaler. Ook bij Essity speelt digitalisering een grote rol bij onze dagelijkse werkzaamheden. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers hun weg weten te vinden in de digitale wereld.

Wanneer je dagelijks achter je PC zit, is het vanzelfsprekend dat je weet hoe je inlogt met je eigen Essity-account en dat je je mails kunt lezen. Maar wanneer je dagelijks op de productievloer te vinden bent en geen eigen PC ter beschikking hebt, dan is het soms even zoeken. Hoe makkelijk zou het zijn als je vanuit huis kunt inloggen via je eigen PC of mobiele telefoon. Maar hoe doe je dat dan?

Om onze mensen een handje te helpen, hebben we de hulp ingeschakeld van de organisatie “Student aan bedrijf”. Zij hebben een student gezocht die 1-op-1 uitleg kan geven aan onze medewerkers. Medewerkers konden zich voor een spreekuur inschrijven en werden gekoppeld aan student Sebastiaan Steenbrink.

Tot op heden hebben 15 medewerkers uitleg gehad over het koppelen van hun Essity-account aan hun eigen telefoon of PC. Ook ‘Workday’ werd geïnstalleerd en Sebastiaan liet zien hoe je mutaties in je persoonsgegevens door kunt geven. Een mooie, laagdrempelige manier om onze medewerkers meer bedreven te maken in de digitale wereld van Essity.

Deel dit artikel