Ride for the Roses en de 7km van Martenshoek verplaatst naar volgend jaar

Helaas … onze sportieve, fietsende en hardlopende collega’s kunnen dit jaar geen geld ophalen voor de goede doelen. Zie hieronder de berichten op de website van de Ride for the Roses en de 7km van Martenshoek.


Met pijn in het hart hebben we besloten dat de Ride for the Roses  in Assen wordt verplaatst naar volgend jaar. De onzekerheid die het coronavirus met zich meebrengt, is hiervoor de reden. Recent maakte de regering bekend dat er in ieder geval tot 1 september geen grootschalige evenementen mogen plaatsvinden. Welke maatregelen na deze periode gelden, is nog onzeker.

Samen zijn
Elk jaar komen we samen met duizenden mensen, met elkaar fietsen we voor de versnelling in kankeronderzoek. Het samen zijn, de saamhorigheid, dat maakt de Ride for the Roses ieder jaar weer een prachtig evenement. Dat willen we óók dit jaar. Maar we weten nu nog niet of we na 1 september wel weer met zoveel mensen bij elkaar kunnen komen. Daarom hebben we als organisatie besloten om het evenement te verplaatsen. Zodat we er volgend jaar een mooi en waardig evenement van kunnen maken.

Nog geen nieuwe datum
Er is nog geen nieuwe datum gekozen voor de Ride for the Roses 2021. Zodra deze bekend is, laten we het je uiteraard weten! Voor nu: pas goed op jezelf en op elkaar.


En helaas ook voor de hardlopers….. het bestuur van de 7km van Martenshoek heeft besloten de run naar volgend jaar te verplaatsen.

Ook het stichtingsbestuur heeft noodgedwongen het besluit moeten nemen de editie van de Essity 7km van Martenshoek 2020 te schrappen.

Het zal zowel u als sporter en ons als organisatie zeker spijten. Maar de gezondheid staat voorop.

Wij hopen u allen weer te mogen begroeten op de run van 26 september 2021.

Blijf onze website in de gaten houden.  De organisatie van de 7km.

Deel dit artikel