Goodiebags voor medewerkers Amphia ziekenhuis Breda

Jurjun Ypma – Zeist  |  De afgelopen maanden waren anders dan anders…dat zal nagenoeg iedere Essity-medewerker erkennen. Wat is het dan ontzettend mooi om te zien dat er vanuit bestaande netwerken dingen op poten worden gezet en wij daar als Essity een kleine bijdrage aan kunnen leveren.

Begin april kreeg ik een mail van een relatie die op dat moment aan het inventariseren was of er vanuit Laetus – de netwerkclub voor het drogisterijkanaal – animo was om zijn buren, de medewerkers van het Amphia ziekenhuis in Breda een hart onder de riem te steken. Een naam die voorheen misschien voor de meesten van ons niet heel veel betekende, maar in de afgelopen tijd veelvuldig via de media is genoemd als één van de Brabantse ziekenhuizen die vroegtijdig met Covid-19 patiënten te maken kreeg en waarvan de medewerkers op dat moment al heel wat weken onder extreme omstandigheden hard werkten aan onze gezondheid.

Net als Essity met een donatie van DeMak’up pads, reageerden vele andere producenten en vertegenwoordigers van drogisterijketens positief. Op 12 mei jongstleden – de dag van de verpleging – was het moment om een goed gevulde tas via de HR-afdeling van het ziekenhuis aan te bieden. De reactie op de tassen was uitermate positief en hopelijk kunnen alle 750 harde werkers er na de zware afgelopen paar maanden in de komende tijd even hun gedachten mee verzetten!

Deel dit artikel