Collega uit Hoogezand werkt aan herstel na Corona

Jan bij thuiskomst

Bieneke Albertema – Hoogezand  |  Eind maart kregen wij het bericht dat een van onze collega’s in Hoogezand was opgenomen in het Martini Ziekenhuis in Groningen omdat bij deze collega het Covid 19 (Corona-virus) was vastgesteld.

De schrik sloeg ons om het hart, hoe ging het met de betreffende collega en hoe ernstig was hij of zij ziek? Gelukkig hadden familieleden van de collega geen klachten en omdat de betreffende collega per medio maart was uitgevallen met niet-coronagerelateerde klachten wil het geluk dat collega’s ook geen klachten hadden (of hebben gekregen).

In overleg met de betreffende collega en zijn echtgenote mochten we onze mensen in Hoogezand laten weten dat het collega Jan Sterken van onze TENA Lady unit betrof. Er is (en wordt nog steeds) enorm meegeleefd met Jan en zijn vrouw; toen hij op de IC lag, toen hij z’n eerste stappen weer achter een rollator mocht zetten en hij uit het ziekenhuis werd ontslagen en mocht revalideren in het Maartenshof in Groningen. Woensdag 20 mei was het dan zover dat Jan naar huis mocht. Er is voor Jan nog een hele lange weg te gaan voordat hij weer volledig de oude is. Maar gelukkig kan hij nu thuis aan zijn herstel werken. We wensen Jan alle sterkte toe!

Deel dit artikel