Libresse Normal Black inlegkruisjes: jouw nieuwe fashion item

Wat altijd favoriet is van een fashionista, zijn de tijdloze fashion items in haar kast; zoals een zwart leren jackje, een paar zwarte naaldhakken of een zwarte clutch die elke outfit een chique touch geeft. Het Libresse Normal Black inlegkruisje is het nieuwe essentiële item om aan haar collectie toe te voegen! Ideaal als je een donkergekleurde of zwarte slip, string of legging draagt.

Volgens onderzoek* onder vrouwen tussen de 16 en 35 jaar, is zwart ondergoed veruit de favoriete kleur (60%). Op nummer twee staat een kleurrijk patroontje (9%) en daarna volgt de kleur rood (5%).

Genoeg redenen dus om ons assortiment uit te breiden met Libresse Normal Black inlegkruisjes. Leverbaar in de Normal variant en uiteraard van dezelfde kwaliteit die je gewend bent van onze witte inlegkruisjes:

  • Ademend, net zoals katoenen ondergoed
  • CurveFit™ voor de perfecte pasvorm, verschuift niet
  • ProSkin Formula
  • Speciaal voor donker en zwart ondergoed
  • Parfumvrij

Libresse Normal Black inlegkruisjes zijn eind 2017 als eerste bij Albert Heijn en Etos geïntroduceerd. Na bewezen succes vindt dit jaar de roll-out plaats naar andere supermarktketens zoals Dirk, Plus en Jumbo en ook naar de voordeligste drogist van Nederland; Kruidvat.

Ook in de media vind je Libresse Normal Black inlegkruisjes. Deze worden onder de aandacht gebracht bij de doelgroep met een campagne op diverse online en sociale mediakanalen. Zo is er een samenwerking met online platforms zoals Grazia.nl, Fashionchick.nl, &C.nl en MarieClaire.nl. Tevens biedt Libresse de mogelijkheid om een sample aan te vragen, zodat vrouwen de Normal Black inlegkruisjes zelf kunnen proberen.

Wil je meer weten over Libresse Normal Black inlegkruisjes? Kijk dan even op www.Libresse.nl

* Bron: onderzoek door Panelwizard i.o.v. Libresse

Print Friendly, PDF & Email
Deel dit artikel