Geslaagde Familiedag Essity Cuijk

Het horecaplein

 

De entree

Marianne van Diepenbeek – In Cuijk vond op zondag 23 juni de Essity familiedag plaats, waarbij familieleden/vrienden en/of kennissen van de medewerkers een kijkje konden nemen in de fabriek. Een warme dag, maar zeker een geslaagde dag! Bijna 1000 mensen zijn op bezoek geweest.

Bij de entree konden de medewerkers met hun gasten zich melden en ontving men een Essity-tasje met daarin de PBM’s en veiligheidsvoorschriften.

Voorafgaand aan de rondleiding, die door de medewerkers zelf moest worden uitgevoerd op de aangegeven route, kon men starten met een kopje koffie/thee met een petitfour. Door het warme weer werd ook veel water geschonken.

Voor de start kreeg iedereen een petitfour

Via de papierwerf, werden de bezoekers naar de Papierfabriek geleid waar men kon zien hoe van oud papier, mooi nieuw papier gemaakt wordt.

Bij Stofvoorbereiding en de imposante Papiermachines bleef men langdurig staan om alles te bewonderen. Daarna bezocht men de afdeling Converting waar de tour langs de verschillende grote machines verder ging. Menig technisch hart ging kloppen bij het zien van dit machinepark.

Ook een pendelbus werd ingezet om de bezoekers een kijkje in de keuken te geven bij het indrukwekkende IDC (Maashaven).

Na de rondleiding was er een horecaplein waar men kon genieten van een hapje en een drankje. Consumptiebonnen hiervoor werden verstrekt bij de entree. Een ijsco kok liep rond om de bezoekers te voorzien van een heerlijk bolletje ijs. Het was een zeer geslaagde dag met vele positieve reacties.

Een grote dank aan het organisatiecomité, maar met name het personeel dat op deze dag aan het werk was, zijn we zeer dankbaar!  Hun tomeloze inzet, hun vrolijkheid, hun enthousiasme, hun trots, hun uitstraling was onmisbaar. Hartstikke bedankt hiervoor!

Deel dit artikel