Essity Gennep sponsort activiteiten van medewerkers

Bart Claessens: halfvasten

Het sponsorbeleid van Essity Gennep is gekoppeld aan de inzet van medewerkers in de samenleving. Veel medewerkers zijn actief in het verenigingsleven of zetten zich in voor een goed doel en worden daarin financieel ondersteund met een sponsorbijdrage.

Bart Claessens – Dit jaar trok voor de 12de keer de halfvasten-optocht door Afferden, met veel mooie wagens, mooi weer en heel veel publiek. Het was weer een schitterende editie.  Bedankt voor de sponsoring namens HVOO.

 

Koningsdag 2019 in Bergen

Edwin van Bracht – Het was weer één groot feest in Bergen op Koningsdag. Helaas waren de weergoden ons niet zo goed gezind en moesten we uitwijken naar een binnenlocatie. Maar, het goede nieuws is dat alle activiteiten wel door konden gaan!

Edwin van Bracht: Koningsdag

De kinderen konden volop springen, voetballen, tennissen, judoën, spellen doen, geschminkt worden en tussendoor genieten van ranja en popcorn. Wat hebben ze genoten. Er waren ook kinderen die thuis goed opgeruimd hadden en in een kraampje hun spulletjes verkochten. De handel begon al vroeg en menig geldkistje ging goed gevuld naar huis. Gelukkig hadden deze kinderen ook ouders bij zich die op het winkeltje konden passen, zodat de kinderen konden spelen.

Er waren ook diverse optredens en demonstraties: De Dennekes en Elegance hadden een aantal dansoptredens, het Rode Kruis gaf een demonstratie van hun hulpverlening op het podium.

Extra speciaal dit jaar was het ‘flessenpaviljoen’. Er is gedurende de dag door Ward van Vogel bouwadvies en Jong Nederland Bergen, samen met alle kinderen, hard gewerkt aan een huis van plastic flessen. Deze plastic flessen waren verzameld voor het goede doel ‘Stichting tante Lenie’. Deze stichting organiseert vakantieweken voor gezinnen met een chronisch of ernstig ziek kind, waarin het hele gezin even de zorgen achter zich kan laten en verwend wordt met allerlei leuke activiteiten.

Mede dankzij de sponsoring door Essity hebben we alle activiteiten weer kunnen aanbieden aan de kinderen. Het was mooi om te zien dat er ook ouders met kinderen van buiten Bergen een bezoekje hebben gebracht. Dat vinden we erg fijn! We kijken terug op een geslaagde dag en hopen er volgend jaar weer zo’n feest van te kunnen maken. En denk je nu….dat zou wel eens leuk kunnen zijn? Noteer het alvast in je agenda: 27 april 2020 Koningsdag in Bergen.

Print Friendly, PDF & Email
Deel dit artikel