Buurtzorgcongresdag Den Bosch

Thijs en Marlot

Hannah van Hooijdonk – Buurtzorg Nederland organiseert jaarlijks de buurtzorgcongresdagen op meerdere locaties in Nederland. En op 25 maart 2019 stonden wij op de 4e Buurtzorgcongresdag in ’s-Hertogenbosch in congrescentrum 1931.

Het is een drukke, goed bezochte dag aan de stand geweest.

Ons doel was om ons te laten zien als partner voor de zelfsturende teams. We bieden E-learning aan, evenals onze keuzekaart, wondwijzer, foldermateriaal en pennen. Deze werden zeer goed ontvangen en de wondwijzers waren ook allemaal uitgedeeld aan het einde van de dag.

Het thema van onze stand: De Huid. Op onze stand hadden we staan:

  • TENA: TENA Bariatric Pants Plus XXL, TENA Pants Original Plus M en L, TENA Pants Maxi XL, TENA SkinCare. Zeker de SkinCare had de aandacht van de verpleegkundigen. De minitubes huidverzorging waren zo uit de sample bak gehaald, maar ook de lippenbalm werd goed meegenomen.
  • Cutimed: Cutimed Siltec en Cutimed Sorbion. Het bleek dat Cutimed Sorbion bijna niet bekend is bij de verpleegkundigen van Buurtzorg. Dus wij hadden de juiste producten bij ons om te bespreken aan onze stand.

We hadden een polaroidcamera bij ons. Hiermee konden we de teams bij onze stand op de foto zetten. Dit vonden de verpleegkundigen een erg leuk idee. Van het aanbod werd ruim gebruik gemaakt, de foto komt op de teampost te hangen, zo gaven ze aan.

Buurtzorgcongresdag Den Bosch
Deel dit artikel