Tork-experts over hygiënenorm en optimalisatie tijdens Interclean 2024

@pwphotography.nl

Van 14 tot en met 17 mei jl. was Tork aanwezig op Interclean 2024, ’s werelds belangrijkste beurs voor schoonmaak- en hygiëneprofessionals in de Amsterdamse RAI. Een team van Professional Hygiene-collega’s presenteerde de producten en diensten van het merk Tork vanaf een geweldige Tork-stand.

@pwphotography.nl

Op de stand werden diverse nieuwe producten en services uitgelicht die bezoekers handvatten bieden om uitdagingen op het gebied van professionele hygiëne aan te pakken. Naast productinnovaties was er op de Interclean ook ruimte om het gesprek over hygiëne anno 2024 aan te gaan. Tork experts spraken tijdens diverse kennissessies over nieuwe duurzame hygiëne-oplossingen en kansen binnen het hygiëne-landschap. Ook ontwikkelingen en uitdagingen werden besproken; hoe data de schoonmaakkwaliteit en -efficiëntie kan verbeteren, maar ook de implicaties van de nieuwe Green Deal van de EU op duurzaamheidsdoelstellingen van bedrijven. 

Regionaal Segment Marketing Manager bij Tork, Ineke van den Bemt, blikt terug op Interclean 2024: “Als voorloper op het gebied van hygiëne was onze aanwezigheid tijdens Interclean enorm belangrijk. Ook dit jaar hebben we bezoekers kennis laten maken met diverse duurzame hygiëne-oplossingen en bekroonde producten, want we weten: een betere hygiëne leidt tot betere bedrijfsprestaties. En met een nominatie voor de CO2-neutrale dispensers in de categorie ‘Sustainability & Environment’, kijken we terug op een geslaagde editie.”

Deel dit artikel