Motor-avondrit personeelsvereniging Gennep

In Gennep is er een heel actieve personeelsvereniging, de MOVA (Meer Ontspanning Voor Allemaal). Gedurende het jaar worden er allerlei activiteiten georganiseerd, variërend van een uitstapje naar een pretpark, een feestavond en darten tot een Sinterklaasfeest voor de kinderen. Onderstaand een verslag van de onlangs gehouden motortocht.

Rene Lauf – Gennep | De personeelsvereniging MOVA van Essity Gennep organiseerde ook dit jaar een motor-avondrit. Ondanks een wat mindere deelname dit jaar startten we op 23 mei 2024 vol goede moed en met goed weer de toertocht vanaf Essity.

Eerst langs de grensweg Siebengewald door naar de Kurvenreiche Strecke Weeze, vervolgens achter Airport Weeze door over de grens bij de Wellse Hut. De route hebben we verder gereden over de toeristenweg Wellerlooi, richting Arcen.

In Arcen even een hapje en een drankje genuttigd tijdens de tussenstop, waarna de pont over bij Broekhuizenvorst naar de “andere kant van de Maas”.

Vervolgens via Broekhuizen onder langs de Maas richting Vierlingsbeek, Sambeek en over Boxmeer weer terug richting Essity. In totaal hebben we 110 kilometer gereden. Al met al een leuke tocht met goed weer en iedereen weer veilig thuis.

Deel dit artikel