Essity Gennep sponsort activiteiten van medewerkers

Het sponsorbeleid van Essity Gennep is gekoppeld aan de inzet van medewerkers in de samenleving. Veel medewerkers zijn actief in het verenigingsleven of zetten zich in voor een goed doel en worden daarin financieel ondersteund met een sponsorbijdrage.

Stevensloop en BUT 100 ultramarathon

Camille Verstegen – Op 17 maart 2024 heb ik meegedaan aan de Stevensloop in Nijmegen en op 27 april aan de BUT100 Ultramarathon van 100 kilometer door het bosgebied in Brabant. Deze editie van de BUT100 Ultramarathon was een zware, vooral vanwege grote plassen waar de lopers doorheen moesten. Welgezegd meerdere malen tot boven de knieën. Gelukkig heb ik het vol weten te houden en ben ik na 106 kilometer in 12:57:53 gefinisht. Bedankt voor de sponsoring!

Marathon van Rotterdam

Jelmer Lukassen – Zondag 14 april 2024 heb ik deelgenomen aan de Marathon van Rotterdam. Het was een enorme uitdaging, maar daarnaast vooral ook genoten van de sfeer en de beleving in de havenstad. Uiteindelijk kwam ik na 3 uur en 33 minuten moe maar voldaan over de streep en ontving ik een medaille. Graag wil ik Essity via deze weg bedanken voor de bijdrage die ze hebben geleverd.

Heisa Weekend

Bert Kerkhoff – Ieder jaar met Pinksteren wordt er in Heijen een Heisa weekend georganiseerd. De naam Heisa staat voor Heijen Samen. Dit betekent een weekendfeest voor alle inwoners van Heijen en daarbuiten wie interesse heeft.

We begonnen met Vrijmibo, de vrijdagmiddag borrel, en de vroege vrijdagavond werd er een kinderdisco gehouden. Op zaterdag hadden de oudere Heijenaren een geweldige middag die begon met een Bingo en werd afgesloten met een dansje onder het genot van een hapje en een drankje. De zaterdagavond ging het dak eraf met de band Knallerman die het publiek gelijk aan hun zijde had.

Op zondag was er om 9.30 uur een kerkdienst in de feesttent. Aan het einde van de dienst had de Pastoor wel een opmerking: “ze moeten in Heijen maar iedere week een tent neerzetten, dan is het iedere week druk.” Na de hoogmis kreeg iedereen koffie met gebak.

Om 12.00 uur kwam de dansgarde van Heijen optreden, variërend in de leeftijd van 5 tot 16 jaar, een geweldig optreden voor jong en oud. De zondagmiddag had een gezellige afsluiting met Nederlandstalige muzikanten.

Het was wederom een geslaagd Heisa weekend met dank aan Essity, want zonder sponsors Geen Heisa.

Zeven voor leven

Stef Kleintjens – Hier een bedankje voor de bijdrage van Essity om deel te kunnen nemen aan het fietsevenement Zeven voor leven, een organisatie die staat voor een goed doel waarvoor ik bikkelhard heb gefietst!

Ik kan jullie vertellen (met een heel blij gezicht) dat het mij is gelukt om de stempelkaart vol te krijgen! De laatste ronde was flink afzien, maar met wat dierbaren in gedachte is het gelukt om over de streep te komen. Na 135 km en 2144 hoogtemeters, nu bijkomen van wat gezonde spierpijn 😉. Voor deze rit heb ik geld opgehaald wat wordt ingezet voor onderzoek naar een betere behandeling van prostaatkanker: https://radboudoncologiefonds.voorradboudfonds.nl/project/prostaatkanker-zirkonium

Deel dit artikel