Bezoek president en ceo Magnus Groth

Bieneke Albertema – Hoogezand | Op maandag 27 mei mochten we onze president en CEO Magnus Groth in Hoogezand verwelkomen. Magnus kwam samen met Giorgio Donato (president Global Supply Chain), Ilham Smaali (vice president Planning & Logistics), Miguel Enriquez (vice president Technology global Manufacturing), Filip Jansson (Global Process Ownership Director Plan to Product), Laura Mogollon (vice president RESH), Carl-Magnus Månsson (Chief Digital & Information Officer),  Antonio Zanframundo (vice president Manufacturing PC) en Anna Sävinger (Chief HR Officer).  

Dit bezoek is geïnitieerd naar aanleiding van het laatste succesvolle bezoek van Donato aan Hoogezand.

Het bezoek stond in het teken van onze doelstellingen voor dit jaar, het ICare programma, EWoW, Equipment Ownership, logistiek (onze “end to end” strategie) en best practices op het gebied van projecten en engineering.

En uiteraard stond een bezoek aan de fabriek ook op de agenda: van Baby naar de Infinity-lijnen en van daaruit naar het FGW. Onderweg stilgestaan bij het uitpakken van de nieuwe verpakkingslijn. En weer terug via de luchtbrug en daarna naar de Abramskadezaal voor een EWoW-update. Als laatste langs de Panty 6 en Heracles-lijnen en dan weer naar onze strategie-kamer, VR7.

Magnus Groth (met witte helm) die een lint doorknipt

Onderweg draaiden alle machines zero-stop, dit werd door iedereen opgemerkt. Geweldig dat we ons zo hebben kunnen laten zien! Ook lagen alle afdelingen er netjes bij en werd er enthousiast verteld over het eigen werk. Onder andere over ons FGW, EO-programma en het automatische bovendek van de Baby.

Aan het eind van het bezoek kregen we een enorm positieve terugkoppeling van Magnus. Hij was enorm onder de indruk van het werk dat de afgelopen jaren is verzet en de stappen die zijn gemaakt. Als we zo door blijven gaan met het maken van zulke stappen hebben we ‘a bright future ahead of us in Hoogezand’. Een mooier compliment kunnen we niet krijgen. Dank daarom aan iedereen die heeft geholpen een succes te maken van dit bezoek.

Het komt niet vaak voor dat een CEO onze fabriek bezoekt, de laatste keer was precies 25 jaar geleden. We mogen dus echt trots zijn dat wij zijn uitgekozen door Donato om als voorbeeld te laten zien. Nogmaals dank voor alle inspanning, enthousiasme, energie en uiteraard voor het feit dat we een zero-stop draaiende fabriek konden laten zien!

Deel dit artikel