Bezoek Bedrijfsartsen in Opleiding

Ingrid Janssen – Gennep | Op 13 mei jl. hebben zeventien Bedrijfsartsen in Opleiding onze fabriek bezocht. Ze werden in de ochtend ontvangen met koffie en vlaai. Site-manager Bas den Uijl heeft wat verteld over Essity, Essity Gennep en onze veiligheidsrichtlijnen.

Vervolgens heeft Ingrid Janssen uitleg gegeven over de projecten ergonomie die we in het verleden hebben gedaan en de workshop hierover die nu in de I-Care month gegeven wordt. Technisch operator Jan Moons vertelde zijn ervaring over het werken bij Essity, eigenaarschap en Equipment Ownership. Als laatste gaf Jacqueline Janssen de artsen meer informatie over haar rol als bedrijfsarts binnen Essity Gennep en hoe we samenwerken.

Na deze presentaties zijn de bedrijfsartsen in kleine groepjes de fabriek in gegaan. Ze waren onder de indruk van de technologie en de rust in de fabriek. Ze hadden verwacht veel meer medewerkers en hectiek in de fabriek te zien. Daarnaast waren ze onder de indruk van het enthousiasme en de gedrevenheid van Jan en de collega’s die ze spraken tijdens de rondleiding.   

Deel dit artikel