Tork verwelkomt 1000 deelnemers op het Tork Net Zero 2023 klantevenement

Rubriek: Duurzaamheid

Mayke Groenendaal – Zeist | Dit jaar hebben we voor het eerst ons live TV-evenement Tork Net Zero gehouden voor klanten in een groot aantal landen wereldwijd.

Het opnemen van dit live-evenement in een tv-studio in Parijs zorgde voor een professioneel en boeiend format dat al onze reguliere webinars over duurzaamheid overtrof. Van een professionele registratiesite tot live vertalers in 10 talen en van het gebruik van AI-technologie tot een volledig digitaal podium. Allemaal perfect georganiseerd door onze regio South-West collega’s Pauline Laplace en Amel Boulemsamer.

We boden aparte sessies aan voor zowel Europa als Noord-Amerika, en zorgden voor onderwerpen, sprekers en materialen die aansloten bij de behoeften van onze lokale klanten en ons zouden onderscheiden als ‘thought leaders’ op het gebied van duurzaamheid.

Voor Europa richtten we ons op de Green Deal-wetgeving van de EU met Sofia Krigsman en Per Brattberg, experts van de afdelingen Public Affairs en Reporting van Essity. Dit werd gevolgd door gastsprekers van de United Nations Foundation en IKEA over bedrijfstransformatie. Luca Amato en James Lowry lichtten de nieuwe aandachtsgebieden van Tork toe. Lee Radzki sloot de sessie af met het delen van onderzoek, geleverd door Jesper Valdtun, en onze nieuwste duurzame innovaties.

Voor Noord-Amerika waren de onderwerpen meer gerelateerd aan net zero en het tonen van de prestaties van Essity op het gebied van duurzaamheid. We hadden een gastspreker van de United Nations Foundation en een spreker van de voetbalclub Philadelphia Union. Jill Trider en Mike Berkowitz betraden het podium om dieper in te gaan op de nieuwe aandachtsgebieden van Tork, met voorbeelden uit het Tork-assortiment. Lee Radzki presenteerde in deze sessie ook de nieuwste onderzoeken en innovaties die klanten helpen hun betrokkenheid bij duurzaamheid te laten zien.

We kunnen terugkijken op een voor herhaling vatbaar evenement!

Deel dit artikel