Team NL Conference XL

Sophie Vrolijks en Marc de Vos – Zeist | Op 4, 5 en 6 oktober vond de TeamNL Leaders in Performance Conference XL plaats. Hier kwamen toonaangevende experts op medisch gebied, maar ook op het gebied van voeding, prestatiegedrag, sportwetenschap, kracht & conditie en topsportcultuur samen op Papendal, Home of TeamNL. Zij hebben hun expertise en innovaties van wereldklasse met gasten uit de topsportwereld en daarbuiten gedeeld.

Tijdens deze conferentie werd een expo gehouden. Op deze expo informeerden deelnemers over hun bedrijfsfilosofie en voorzagen zij bezoekers van de laatste theorieën, nieuwigheden en ontwikkelingen.

Leukotape is al jaren een vertrouwde partner in de sport en draagt bij aan het welzijn en de prestaties van (professionele) atleten. Ons doel is om onze atleten te ondersteunen bij het behalen van topprestaties en bij te dragen aan een optimale omgeving voor topsporters. Met Leukotape ondersteunen we het NOC*NSF bij het creëren van een omgeving, waarin de ontwikkeling in sport en op persoonlijk niveau centraal staat. We zijn trots dat we er in deze inspirerende omgeving bij waren!

Deel dit artikel