Pensionado’s in Suameer

Jacqueline Hoeksema – Suameer | In november hebben we afscheid genomen van drie collega’s die van hun pensioen zijn gaan genieten.

Durk de Vries

Op donderdag 9 november heeft Durk zijn laatste werkdag bij Essity Suameer gehad en is hij gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. Sinds augustus 1980 was hij werkzaam binnen de fabriek, een dikke 43 jaren! We willen Durk ook via deze weg nogmaals bedanken en wensen hem een prachtig pensioen toe!

Roel Nicolai

Op zondag 19 november heeft Roel zijn laatste werkdag bij ons gehad en is hij gaan genieten van zijn pensioen. Sinds 1986 was hij werkzaam binnen de fabriek en daarvoor ook al een periode, waardoor hij bijna 40 jaren hier heeft gewerkt. We willen Roel ook via deze weg nogmaals bedanken en wensen hem een prachtig pensioen toe.

Harm Dijkstra

Op woensdag 29 november hebben we ook Harm uitgezwaaid en kan hij gaan genieten van zijn pensioen. Sinds december 1986 was hij werkzaam binnen de fabriek en hij heeft daarmee 36 jaren op de teller! We willen Harm ook via deze weg nogmaals bedanken en wensen hem een prachtig pensioen toe!

Deel dit artikel