Essity Gennep sponsort activiteiten van medewerkers

Het sponsorbeleid van Essity Gennep is gekoppeld aan de inzet van medewerkers in de samenleving. Veel medewerkers zijn actief in het verenigingsleven of zetten zich in voor een goed doel en worden daarin financieel ondersteund met een sponsorbijdrage.

Halloween Kids Event Afferden

Rene van de Ven – Gennep | Voor de vijfde keer werd in Afferden het Halloween Kids Event Offere gehouden, een jaarlijks terugkerend griezelig gebeuren voor de kids in Afferden.

Zaal de Pruuver werd overspoeld door kleine heksen, vampiers en geesten. De organisatie had weer alles uit de kast gehaald; springkussen, schuimparty, een knutselhoek en zelfs een “tattooshop”.

Dit feest had een bijzonder tintje omdat het helaas de laatste keer is voor dit evenement. 5 jaar HKEO, 5 keer heeft Essity Gennep deze happening mede gesponsord, waarvoor uiteraard hartelijk dank, ook namens alle kids die aan deze halloween veel plezier hebben beleefd.

Muziek verbindt…

Bart Custers – Gennep | Muziek verbindt… iets wat we wel vaker horen. In mijn geval gaat dit in ieder geval wel op. Toen ik circa 15 jaar geleden naar Weeze verhuisde, besloot ik om lid te worden van de plaatselijke muziekvereniging.

Ik speelde al wat jaren saxofoon en het leek mij een goede zet om dat te blijven doen en zo ook mensen om mij heen te leren kennen in mijn nieuwe omgeving. Ik meldde me in het dorp bij ‘Tomaten Theo’, een plaatselijke tomatenkweker die op dat moment muzikant en bestuurslid was. Twee dagen later zat ik bij mijn eerste repetitie in Weeze. Ik kende niemand, maar binnen no-time kwam hier verandering in en leerde ik diverse mensen uit het dorp kennen, waarmee ik nog steeds goed bevriend ben. Nu, 15 jaar later, maak ik zelf alweer een tijd deel uit van het bestuur en houd ik me bezig met het verzorgen van de muziekstukken (bladmuziek).

Na corona is voor veel verenigingen een pittige tijd aangebroken, zo ook financieel. Met dit in het achterhoofd las ik over de mogelijkheden om wat sponsorbudget aan te vragen bij Essity. In ons geval voor de aanschaf van wat nieuwe muziekstukken. Essity kwam hierin tegemoet.

Met het sponsorgeld konden we een vijftal nieuwe stukken aanschaffen voor ons concert op 11 mei 2024 a.s. in het gemeenschapshuis (Bürgerhaus) in Weeze. De nieuwe stukken zijn: September (Earth Wind & Fire), Take on Me (A-Ha), Captain America Marsch, The Best of Henry Mancini en Party Planet (Faäschbänkler). Namens alle leden en het bestuur wil ik Essity bedanken voor de tegemoetkoming en via deze weg nodig ik iedereen van harte uit om het concert op 11 mei in Weeze te bezoeken.   

Deel dit artikel