30-jarig jubileum UcM

Frank Pörteners – Hoogezand | Op donderdag 28 september is de UcM Board meeting gehouden in Slochteren (dichtbij Hoogezand) om te vieren dat het 30 jaar geleden is dat UcM BV is opgericht. Een samenwerkingsverband tussen Essity en het Japanse Unicharm. Speciaal voor dit jubileum was ook de heer Kawai, Supervisory Board member, overgekomen uit Japan.

Een 30-jarig jubileum staat ook wel bekend als een ‘paarlen’-jubileum. En waar denk je dan gelijk aan? Ja, inderdaad, aan het “Het Meisje met de Parel” van Vermeer. In combinatie met de Japanse kersenbloesem heeft dit tot een mooie jubileumtegel geleid.

Deze tegel is tijdens een gezellige en informele lunch uitgereikt aan de heer Kawai (Unicharm Japan), aan Anthony van Luchem (Essity Global) en aan Yusuke Kobayashi (UcM Hoogezand). Tijdens deze lunch waren ook onze Hoogezand collega’s van “het eerste UcM uur” aanwezig. De heer Yoshitaka Kishi (Unicharm), die ook vanaf het begin betrokken is geweest bij de oprichting van deze joint venture, was een van hen.

V.l.n.r.: de heer Kawai (Unicharm Japan), Anthony van Luchem (Essity Global), Yusuke Kobayashi (UcM Hoogezand) en Frank Pörteners.

De collega’s mochten een kleinere versie van de tegel in ontvangst nemen. En kregen daarnaast uit handen van de heer Kawai een mooie nieuwe rugzak. Deze rugzak hebben alle medewerkers van Hoogezand inmiddels gekregen.

De jubilarissen
Deel dit artikel