Tork Dealer webinars

Gedurende het jaar heeft Tork 4 webinars verzorgd voor de dealers. Sessies van 45 minuten waarin iedere keer een wisselend thema wordt besproken. Alle Tork dealers in Nederland en Vlaams België ontvangen voorafgaand een uitnodiging via de mail met de mogelijkheid zich in te schrijven. Inschrijven is gratis en geheel vrijblijvend.

Dit jaar zijn we in maart gestart met een Industry webinar waarin we onze klanten meegenomen hebben in de wereld van de voedselverwerking ondersteund door een externe gastspreker van Normec Foodcare, dé organisatie voor testen, inspecties, certificering en compliance.

Tweede webinar

In vervolg hierop stond in mei de tweede webinar op de agenda met als onderwerp het Tork Office Hygiëne pakket. Terug naar kantoor: zorgen voor een veilige en gezonde kantooromgeving is essentieel, werd hierin uitgelegd. Na twee jaar gaan we weer naar kantoor. Maar uit onderzoek onder kantoormedewerkers blijkt dat het even wennen is. Bijna de helft maakt zich zorgen over de kantoorhygiëne.

Om veilig terug te keren naar kantoor zijn hygiëne en schoonmaak cruciaal. Voor werkgevers is dit het moment om actie te ondernemen. In dit Webinar leerden we onze klanten hoe Tork daarbij helpt.

Derde webinar

Duurzaamheid is van steeds groter belang, daarom kwam dit terug in de derde webinar. Hoe kunnen onze Tork-klanten hun duurzaamheidsprestaties verbeteren met Tork en zo hun duurzaamheidsdoelstellingen, als verbruik en afval minimaliseren en bijdragen aan de vermindering van de CO2-uitstoot, behalen.

In november sloten we de serie webinars af met ‘Maak de slimme keuze’. Duurzaam hygiënebeheer met slimme Tork productinnovaties waarin alle nieuwe Tork-producten en segmentcampagnes per 1 oktober jl. voorbijkwamen.

De dealerwebinars zijn een samenwerking tussen Tork Sales en Marketing en helpen om Tork segmentcampagnes en productlaunches onder een breed publiek onder de aandacht te brengen. Deelnemende dealers reageren positief na afloop van de webinars. Reden voor ons om ook in 2023 weer nieuwe dealerwebinars op de agenda te zetten, dus klanten, houd je mailbox in de gaten!

Deel dit artikel