Succesvolle Tork ‘Dag van de Data’ bij Essity Cuijk

Ineke van den Bemt – Zeist | Op woensdag 5 en vrijdag 7 oktober ontving Essity Professional Hygiene tijdens de Dag van de Data een aantal schoonmaakbedrijven in Cuijk. Tijdens deze dag stond Tork Vision Cleaning, data-gestuurd schoonmaken, centraal. De dag werd afgesloten met een bezoek aan de fabriek.

Tijdens de Dag van de Data is een aantal schoonmaakbedrijven uitgenodigd om meer kennis en ervaring op te doen over data-gestuurd schoonmaken en Tork Vision Cleaning.

Marcel Kolkman, Key Account Manager, trapte de dag af met een presentatie over data-gestuurd schoonmaken en hoe Tork producten daarbij kunnen helpen. Tork Vision Cleaning biedt een oplossing voor data-gestuurd schoonmaken binnen de facilitaire dienstverlening. Op basis van real-time data wordt aangetoond wanneer en waar schoonmaak nodig is op de locatie. Met Tork Vision Cleaning kunnen facilitair managers zorgen voor een hogere schoonmaakkwaliteit en betere operationele efficiëntie.

Customer Success Management

Eva Schoeren, Customer Succes Account Manager, vervolgde de dag door het belang van Customer Success Management toe te lichten. Dit is een extra service naar de klant om ervoor te zorgen dat Tork Vision Cleaning op een succesvolle wijze wordt geïmplementeerd en de maximale waarde van het gebruik wordt gerealiseerd.

Na de presentaties hadden deelnemers ook zelf de mogelijkheid om met Tork Vision Cleaning aan de slag te gaan. Zo konden ze op basis van de real-time data zelf een schoonmaakplan creëren en ervaren hoe eenvoudig de oplossing werkt.

De dag werd afgesloten met een leerzaam bezoek aan de verschillende productieonderdelen in de Essity-fabriek om te laten zien hoe onze Tork-producten worden geproduceerd.

Dank aan de medewerkers van onze Essity-fabriek in Cuijk voor de gastvrije ontvangst en leerzame rondleiding. Alles was top verzorgd! Ook namens de klanten van Professional Hygiene bedankt; zij waren zeer enthousiast over de Dag van de Data en waren onder de indruk van de productielocatie in Cuijk.

 

 

Deel dit artikel