Successen vieren in Gennep

Laura Voss, Ria Kamps en Karin Hijnekamp – GennepIn Gennep vieren we al jaren met zijn allen successen die we als plant behalen. Bij aanvang van een jaar worden de kritische doelstellingen gecommuniceerd en hoe het halen daarvan zal worden gevierd. De afgelopen periode hebben we weer twee successen behaald, die we samen hebben gevierd.

Rondje van Schulp

In oktober is het Material Rationalisation budget voor dit jaar behaald. De verwachting is zelfs, dat we het budget dit jaar ruim gaan overschrijden! Dit is te danken aan de snelle doorvoering van SAP en pulp-reductie op de afdelingen HACC, SLIP en FLEX. Een geweldige prestatie van onze locatie in een tijd waar kosten onder de aandacht staan.

Verder is ook drie maanden achter elkaar het doel voor de grote ombouwen gehaald. Hiervoor moet een percentage van alle ombouwen binnen de gestelde tijd gerealiseerd worden. Dit minimum percentage wordt elke maand hoger. Een mooi resultaat dat we hopelijk zo doorzetten. 

De viering van deze twee successen is gecombineerd, zodat een iets groter presentje mogelijk was. Het werd een “Rondje van Schulp”: zeven vruchtensapjes met een glas.

Deel dit artikel