Leukotape werkt aan bekendheid bij professionals en amateursporters

Marc de Vos en Elsebeth de Haan – ZeistEr wordt weer volop gesport in ons land en daar zijn we uiteraard heel blij mee. Leukotape classic, dé starre sporttape voor professionals, is al jaren een vertrouwde partner in sport. En dat willen we iedereen laten weten.

We zijn volop bezig om Leukotape onder de aandacht te brengen, zowel in de topsport, als onder de amateurs. Zo zijn we official partner van het Sport Medisch Centrum van de KNVB en van Judo Bond Nederland, waren we te zien op reclameborden tijdens het NK Judo, waarvan de samenvatting werd uitgezonden in het sportjournaal van de NOS én hebben we een interview geplaatst in het vakblad voor sportverzorgers, waarbij Raymond Meijer, sportfysiotherapeut van de jongens van Oranje, zijn ervaringen deelt met ‘onze’ sporttape.

Onder de amateurclubs hebben we tijdens de opening van het sportseizoen een actie gehouden waarbij clubs een officieel Leukotape Dartboard konden winnen, en binnenkort kan men kans maken op een mooie voetbaltafel van Leukotape voor in de sportkantine. Kortom, we zijn volop bezig en zullen ook in 2023 ons mooie merk in de schijnwerpers zetten!

Het artikel in het vakblad voor sportverzorgers
Deel dit artikel