Essity Gennep sponsort activiteiten van medewerkers ​

Het sponsorbeleid van Essity Gennep is gekoppeld aan de inzet van medewerkers in de samenleving. Veel medewerkers zijn actief in het verenigingsleven of zetten zich in voor een goed doel en worden daarin financieel ondersteund met een sponsorbijdrage.


Sponsoring Kindervakantiewerk (KVW) Afferden-Heijen

Stef Kleintjens – Gennep | KVW Afferden-Heijen was weer hartstikke blij met de gift vanuit Essity. Met deze bijdrage hebben we er weer een mooie week van kunnen maken voor de kinderen, maar ook voor de begeleiders en organisatie.

Dit jaar stond Kindervakantiewerk in het teken van de tijdmachine. Samen met professor Scharmikkel en zijn hulpje Ukkel probeerden de kinderen een tijdmachine te maken die ze naar de tijd van de dinosauriërs brengt. De kinderen hebben door middel van het spelen van spellen geld verdiend. Met dit geld hebben ze materiaal kunnen kopen om zelf een tijdmachine te kunnen bouwen. 

Dankzij de hulp van ongeveer 70 vrijwilligers en vrijgevige sponsoren hebben de kinderen een fantastische week beleefd. Een deel van de sponsoring zal ook gebruikt worden voor de intocht van Sinterklaas en het feest dat daarmee gepaard gaat. Essity bedankt!

Sponsoring Halloween Kids Afferden

René van de Ven – Gennep | Ook dit jaar is het de organisatie van HKEO (Halloween Kids Event Offere) gelukt de aanwezige kinderen de stuipen op het lijf te jagen. Kosten noch moeite zijn gespaard om het plaatselijke café/zaal om te toveren tot een echt spookhuis.

Kinderen konden heksensoep maken en bowlen met “doodskoppen”. Ook konden de kinderen worden geschminkt tot echte “engerds”.

Essity Gennep, hartelijk bedankt voor de sponsoring van dit jaarlijkse evenement, de organisatie kijkt wederom terug op een geslaagde middag.

Deel dit artikel