Algemene Ledenvergadering Verenigde Gipsverbandmeesters Nederland (VGN)

Het Essity Casting & Bandaging Team – Zeist | Op 19 november vond de Algemene Ledenvergadering van de Verenigde Gipsverbandmeesters Nederland plaats. Dit keer georganiseerd door de gipsverbandmeesters van het HagaZiekenhuis in Den Haag.

De Verenigde Gipsverbandmeesters is een beroeps- en belangenvereniging van (aspirant)gipsverbandmeesters en aangeslotenen. Zij bevordert de contacten tussen de leden, draagt bij tot meerdere bekwaamheid van haar leden, zowel op praktisch als theoretisch gebied en behartigt de belangen van de leden en het beroep Gipsverbandmeester in de ruimste zin van het woord. De VGN organiseert vergaderingen en bijeenkomsten, waarin op wetenschappelijk verantwoorde wijze onderwerpen en/of beroepsbelangen van de leden worden behandeld, het een en ander in samenwerking met de Nederlandse Orthopeden Vereniging (NOV), de Nederlandse Vereniging voor Traumatologie (NVT) en andere binnen- en buitenlandse organisaties op dit gebied.

Om een warme band te onderhouden met de gipsverbandmeesters in Nederland was het Essity Casting & Bandaging team aanwezig om te luisteren naar ervaringen van doelgroep, te praten over nieuwe ontwikkelingen in de markt en samen te kijken hoe wij nóg beter kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten. Het was een leerzame en interessante dag!

Het Essity Casting & Bandaging Team:

Elgar Smid

Karien Mous

Elsebeth de Haan

Eric Bergshoeff

Eric Bruns

Print Friendly, PDF & Email
Deel dit artikel