Twee Global Star Awards voor Hoogezand

Frank Pörteners – Hoogezand  |  Over het derde kwartaal 2021 maar liefst twee GlobalStar Personal Care Awards voor Essity Hoogezand! Twee geweldig mooie prestaties, die bijdragen aan onze fabrieksdoestellingen; van harte gefeliciteerd allemaal.

Een FTR (First Time Right) Award voor de Electrical Upgrade Stacker Astra 7. Door een upgrade van een aantal onderdelen van de stapelaar, waarvoor geen reserveonderdelen – in verband met end of life – meer beschikbaar waren, is voorkomen dat de machine uit zou vallen of stil komt te staan. Daardoor is er geen kostbare productietijd verloren gegaan.

 

Een Quality Award voor de “auto-steer Glue Heads to eliminate open NW-wrap Infinity 2”. Door een uitgebreide Root Cause Analyse is een oplossing gevonden voor het probleem met de open wikkels. Daardoor hebben we aanzienlijk minder blokkades en ongeplande stops gehad.

Zoals jullie gewend zijn, zullen de verdiende awards binnen de teams (en met in achtneming van de corona-maatregelen) gevierd worden (eventueel op een later moment).

Print Friendly, PDF & Email
Deel dit artikel