Off site-dag traineeteam Gennep

Tim Rooijackers – Gennep  |  Afgelopen maand heeft het traineeteam een off site-dag gehad. Hierbij zijn de trainees in contact gekomen met verschillende inspirerende sprekers. Met als doel een beter team te worden.

Het eerste deel van de off site dag stond in het teken van balans. Balans in de werkzaamheden die je doet en ook juist niet doet. Balans tussen werk en privé en daarbij ook hoe je kunt afschakelen na een drukke dag. Balans dus als toverwoord om op een prettige manier te kunnen werken. Hierbij hebben we ervaringen uitgewisseld om van elkaar te kunnen leren. Zodat we meer tools hebben om de balans te bewaren.

Het tweede deel van de dag stond in het teken van ambitie. Ambitie is het streven om een bepaalde taak of functie beter uit te voeren, het uiteindelijke doel. Wij hebben tijdens deze sessie Roger leren kennen, een positieve, energieke en daadkrachtige “Omdenker” die vanuit pure passie anderen hierin meeneemt. Roger heeft het team tijdens deze sessie geïnspireerd ambitie te tonen. Aangezien alles mogelijk is zolang je het maar echt wilt.

Het laatste deel was gericht op het vormen van een team. Waarbij communicatie en dan met name luisteren een grote rol had. Hierbij stond luisteren met je hart centraal. De ander horen met zijn of haar gevoelens erbij. Door dit toe te passen in een jamsessie ontstaat er iets gezamenlijks. Tijdens de sessie hebben we over onszelf en onze ontwikkeling tot nu toe verteld. Om elkaar als team nog beter te kunnen begrijpen en ondersteunen.

Al met al hebben we het als een erg positieve en inspirerende dag ervaren waarbij we onszelf als team en persoon ontwikkeld hebben.

Deel dit artikel