Clean Hospitals Day 2021

Inka van Viegen – Zeist  |  Volgens een recent onderzoek uitgevoerd door Essity zeggen meer dan 7 op de 10 mensen dat ze na COVID19 hogere verwachtingen hebben van de hygiënenormen van ziekenhuizen, wat aangeeft dat facilitaire dienstverleners en schoonmaakprofessionals in de gezondheidszorg belangrijker zijn dan ooit bij het bijdragen aan en bereiken van een hygiënische gezondheidszorgomgeving. Marktleider Tork zet haar samenwerking met Clean Hospitals voort en vierde Clean Hospital Day op 20 oktober om de wereldwijde normen te verhogen en de waardering te vergroten voor de vitale rol van de ziekenhuisomgeving in de resultaten voor patiënten.

Tork levert datagestuurde software voor facilitair beheer en effectieve schoonmaakproducten, zodat facilitaire dienstverleners hun efficiëntie kunnen maximaliseren en veiligere omgevingen kunnen creëren om de hoogste hygiënenormen in omgevingen voor patiëntenzorg te ondersteunen. Zo kan Tork Vision Schoonmaken® (voorheen EasyCube®) de reinigingsefficiëntie verbeteren met behulp van datagestuurde reiniging, zodat facilitaire dienstverleners precies kunnen doen wat nodig is en waar – waardoor tijd vrijkomt voor hygiënekritische taken en veiligere zorgomgevingen worden gecreëerd.

Tork ondersteunt zorgprofessionals ook met gratis trainingen, waaronder:

  • Tork Clean Hands Training
    Ontwikkeld in samenwerking met gedragswetenschappers en wereldwijd toonaangevende experts op het gebied van handhygiëne, nodigt dit programma gebruikers uit in een virtuele wereld waar ze kunnen interacteren en trainen op de ‘5 momenten van handhygiëne’ van de WHO in een realistische en veilige patiëntenomgeving
  • Tork Interactive Clean Hospital Training Training
    Deze gratis interactieve online tool is gebaseerd op de richtlijnen van de Association for the Health Care Environment (AHE) voor het schoonmaken van de omgeving in de gezondheidszorg en is ontworpen om het opleidingsproces voor het schoonmaken van zorginstellingen toegankelijk, boeiend en efficiënt te maken.

Leuk nieuwtje: Deze beide trainingen zijn ook nog eens beloond met de ISSA Innovation award tijdens de ISSA beurs van 15 – 18 november in Las Vegas US.

Dit jaar organiseerde Clean Hospitals de allereerste Clean Hospital Digital Days, waar Zorgschoonmaak-professionals samenkomen om meer te leren over het ondersteunen van de wereldwijde normen voor ziekenhuishygiëne. Public Tork-experts zullen onderzoek delen en de innovaties belichten die kunnen bijdragen aan veiligere zorgomgevingen.

Deel dit artikel