Sinterklaas in Hoogezand

Evenementencommissie – Hoogezand Helaas…een groots Sinterklaasfeest met de Super Sinterklaasshow zat er dit jaar niet in vanwege corona. Sinterklaas valt uiteindelijk ook in de kwetsbare groep.

Maar Sinterklaas heeft overleg gehad met onze personeelsvereniging en ze hebben samen een mooi alternatief bedacht. Op zaterdag 28 november gingen de Bezorg-Pieten al vroeg op pad om door het land de cadeautjes persoonlijk rond te brengen.

Overal waar ze aanbelden of op het raam klopten, werden de deuren geopend. Alle kinderen waren enorm enthousiast. Maar de Bezorg-Pieten hadden er ook zo’n lol in dat ze soms wel erg veel tijd namen. Hierdoor, maar ook door de enorme drukte op de weg, liep het bezorgschema wel een beetje uit. Maar gelukkig is het gelukt om bij iedereen langs te gaan en een mooi cadeau af te geven.

De Bezorg-Pieten willen iedereen bedanken voor de tekeningen, briefjes en een mooi optreden (huh? Horen we daarover later meer, want daar zijn we natuurlijk wel nieuwsgierig naar). Ook Ozosnel (het paard van Sinterklaas) was erg blij met de wortels die hij heeft gekregen van de kindertjes.

Deel dit artikel