Online pubquiz met 43 teams!

43 teams namen deel

Karin Hijnekamp – Gennep  |  Vrijdag 6 november was het dan eindelijk zover, de pubquiz. Een initiatief van onze personeelsvereniging MOVA (zoals de deelnemers van de pubquiz nu weten: Meer Ontspanning Voor Allen).

Een paar dagen voordat de pubquiz plaats zou vinden, kregen we een borrelpakket en een inlogcode toegestuurd. Op de betreffende vrijdag zaten we met z’n allen ingelogd klaar met onze drankjes en nootjes. Maar liefst 43 teams deden mee!

De Kahoot quiz ging rond acht uur van start. Cindy Scheenen was de presentatrice en praatte het geheel gezellig en enthousiast aan elkaar. Elke vraag werd voorzien van een interessante uitleg. Zo weten we nu dat theezakjes op een willekeurig kantoor meer bacteriën bevatten dan een gemiddelde wc-bril (?), dat het Olympisch vuur voor het eerst in Amsterdam brandde en dat vrouwen in hun leven gemiddeld 1,5 kilo lippenstift eten.

Het was een spannende strijd om de podiumplaatsen, maar uiteindelijk ging ik er met de winst vandoor (met dank aan de kids), de 2e plaats was voor de Heistrijders en de 3e plaats was voor Bart Peeters.

Kortom, het was het een geslaagde en leuke avond en voor herhaling vatbaar. Bedankt MOVA voor dit leuke initiatief!

Deel dit artikel