In Memoriam Jos Peeters

Jos Peeters

Op 19 oktober jl. is onze collega Jos Peeters overleden. Jos was sinds 1984 in dienst en is altijd werkzaam geweest bij de afdeling Logistiek.

Hij is begonnen als medewerker Expeditie Staf en groeide intern verder tot Warehouse Manager. Ook op Europees niveau is hij verantwoordelijk geweest voor diverse magazijnen in het buitenland. Zijn huidige functie was Material Supply Manager, waarbij hij leiding gaf aan het team van Intern Transport en indirect aan de Papierwerf.

Typerend aan Jos was zijn enorme gedrevenheid, persoonlijkheid en verbondenheid aan ons bedrijf. Hij was trots op zijn afdeling en zijn mensen. Hij voelde zich verantwoordelijk voor wat er gebeurde en ging pas naar huis als alles onder controle was.

Jos is ook jarenlang lid geweest van het bestuur van de personeelsvereniging waarbij hij actief meegeholpen heeft om leuke activiteiten te organiseren voor alle medewerkers, hun partners en hun kinderen. Daar hebben velen van genoten. Ook privé zette Jos zich in als vrijwilliger voor de voetbal- en de carnavalsclub. Wat dat betreft was Jos een persoon die altijd bezig was en zich vol ingezet heeft voor anderen.

We wensen Anita, Tim en Sanne, Milou en Dennis en Niek veel sterkte.

Namens alle collega’s van Essity Cuijk

Deel dit artikel