Essity Gennep sponsort activiteiten van medewerkers

Het sponsorbeleid van Essity Gennep is gekoppeld aan de inzet van medewerkers in de samenleving. Veel medewerkers zijn actief in het verenigingsleven of zetten zich in voor een goed doel en worden daarin financieel ondersteund met een sponsorbijdrage.

Essity Gennep sponsort Oranje comité Afferden

Stef Kleintjens – Gennep  |  Wij, stichting Oranje comité Afferden, organiseren jaarlijks drie evenementen voor de kinderen van Afferden: Koningsdag, kindervakantiewerk en Sinterklaas.

Daarnaast organiseren wij bij bijzondere gebeurtenissen ook activiteiten, zo ook rondom het thema 75 jaar vrijheid. Op 17 februari 2020 was het precies 75 jaar geleden dat Afferden werd bevrijd. Deze historische gebeurtenis wilden wij niet zomaar voorbij laten gaan; daarom werden er op zaterdag 15 februari tal van activiteiten in het dorp georganiseerd om 75 jaar vrijheid met elkaar te vieren. We hebben hier ontzettend veel mooie en positieve reacties op mogen ontvangen.

Vervolgens veranderde door de komst van het coronavirus alles en werd 2020 niet wat wij ons ervan voorgesteld hadden. De festiviteiten rondom Koningsdag moesten geannuleerd worden, evenals de jaarlijkse kindervakantiewerk-week. Als Oranje comité Afferden hebben we gekeken wat er nog wél mogelijk was en na een avondje sparren was het idee van ‘Expeditie Afferden’ geboren! De bedoeling hiervan was een avontuurlijke ontdekkingstocht in de mooie bossen van Afferden. Er werden 2 routes uitgezet met leuke en actieve opdrachten in schatkisten voor de kids.

De reacties die we kregen op deze belevingstocht waren ontzetten positief, maar helaas kregen we ook te maken met vandalisme. Op één van de twee routes bleken kisten vernield te zijn of zelfs verdwenen. Vol ongeloof hebben we daardoor één route geheel op moeten ruimen.​​

Deel dit artikel