Een duurzame overeenkomst met de rechtbank

Rechtbank Zuidas, A’dam. Beeld: bouwconsortium Nach

Anne-Marie van Eijden en Marcel Kolkman – Zeist  |  Eind 2019 werden wij benaderd voor een tender sanitaire supplies voor de nieuwe rechtbank Amsterdam.

De doelstelling van de tender was te komen tot een efficiënte inrichting van de dienstverlening die past bij de rechtbank Amsterdam. Duurzaamheid en kwaliteit speelden ook een belangrijke rol in deze tender. De rechtbank Amsterdam is de grootste rechtbank van Nederland waar per jaar 150.000 zaken worden behandeld, waar dagelijks meer dan 1000 bezoekers komen en die daarmee beeldbepalend is voor de rechtspraak in Nederland.

De nieuwe rechtbank is een herkenbaar en gezagwekkend pand. Zo gebouwd dat het nog decennia actueel, representatief en functioneel blijft.

Hier past een sanitaire partner bij die niet alleen kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Maar ook in staat is om mee te denken en te bewegen om ervoor te zorgen dat de professionele, representatieve uitstraling van de rechtbank behouden blijft. Nu en in de toekomst.

Door de combinatie van Tork hoge capaciteitsdispensers, Tork vullingen van hoogwaardige kwaliteit én het aanbieden van Tork EasyCube sensoring hebben wij samen met distributeur CSN de klant ervan kunnen overtuigen dat de dienstverlening van Tork het best bij de rechtbank past.

De rechtbank kiest daarmee niet alleen voor duurzaamheid qua mens en milieu, maar spreekt ook het vertrouwen uit in een duurzame relatie met Tork door de overeenkomst voor 10 jaar aan te gaan. Duurzaamheid op alle fronten dus!

De rechtbank sluit zich hiermee aan bij een grote groep van tevreden Tork en Tork EasyCube klanten op de Amsterdamse Zuidas.

Inmiddels zijn er ruim 600 dispensers opgehangen, ruim 200 sensoren geplaatst en wordt alles in werking gesteld om een soepele opening eind 2020 te waarborgen.

Deel dit artikel