Xpressity nieuwste convertinglijn in Cuijk

Olivier Roussel – De nieuwste convertinglijn in Cuijk heeft de naam Xpressity gekregen. Het is een Bretting-machine die een totaal nieuw concept servet gaat produceren dat in januari 2020 wordt geïntroduceerd.

Het servet heet Xpressnap Fit en is een “interfolded” servet. Het wordt een extra keer gevouwen, waardoor het een zeer compact servet is en in een kleine dispenser past. Daardoor neem het weinig plaats in op de tafels in onder andere restaurants, cafetaria’s, etc. Dit servet gaat wereldwijd verkocht worden en wordt op 3 lijnen geproduceerd. De 1ste lijn staat in Amerika, de 2de in Mexico en de 3de in Nederland: in Cuijk! De lijn in Cuijk zal de gehele Europese markt moeten gaan bevoorraden met dit nieuwe Xpressnap Fit servet.

Het project is opgestart met het verplaatsen van de wand, die nu voorzien is van een prachtige natuurfoto, en het vernieuwen van de vloer.

De machine is geleverd in diverse onderdelen, verpakt in 9 containers. Uitpakken en installeren van de machine is gestart in week 33 en in week 36 was hij startklaar.

 

Na validatie van de kwaliteit van het product, is de machine momenteel een voorraadbuffer aan het produceren voor de marktintroductie in januari 2020.

Vijf flexibele, toegewijde en gemotiveerde operators zijn geselecteerd voor de bediening en het storingsvrij laten functioneren om van deze lijn een succes te maken.

Ger Reijnders, Johan Janssen, Peter van der Heijden, zittend Maarthin Lekatompessy. Op de foto ontbreekt Ger Jacobs.

 

Wij zijn erg enthousiast over deze nieuwe lijn en hopen dat we hiermee een mooie toekomst tegemoet gaan.

Ger Reijnders

Peter van der Heijden

Johan Janssen

 

Print Friendly, PDF & Email
Deel dit artikel