Wat is jouw ochtend- en avondritueel?

Ineke van den Bemt Een likje crème, een tandenpoetsbeurt, een blik in de spiegel. Wanneer je jouw favoriete producten in je ochtend- of avondritueel gebruikt, begin je de dag fris en ga je een fijne nacht tegemoet. Wanneer je ongesteld bent, horen Libresse Ultra Normal & Libresse Ultra Goodnight Extra bij een goede voorbereiding voor de dag en de nacht.

We hebben allemaal wel een ochtend- en een avondritueel, waarbij we specifieke dag en nachtproducten gebruiken. Maar als je ongesteld bent, gebruiken de meeste vrouwen en meisjes hetzelfde maandverband voor overdag en ’s nachts. Terwijl als je slaapt, je draait en beweegt en je geen controle hebt over je menstruatie. En wakker worden met bloedvlekken op je witte laken is wel het laatste wat je wilt!

Daarom is er Libresse Ultra Goodnight Extra ontwikkeld. De bredere voor- en achterzijde in combinatie met de anti-lekrandjes geven je comfort en extra bescherming de hele nacht, hoe je ook slaapt. Libresse Ultra Goodnight Extra biedt je alles voor een onbezorgde nachtrust.

In de laatste campagne van Libresse haken we in op het ochtend- en avondritueel en staan Libresse Ultra Dag- en Nacht maandverband centraal. Zo begin je, als je ongesteld bent, met Libresse Ultra Normal aan een zelfverzekerde dag. En heb je met Libresse Ultra Goodnight Extra een ultra comfortabele nacht.

Wil je meer weten over Libresse en de producten? Kijk dan even op www.Libresse.nl

Deel dit artikel