Tork lanceert nieuw online hygiëneplatform Tork CleanCare

Stefan Bruckmann – Onze klanten weten het: hygiëne betekent meer dan alleen hygiëne – het betekent zakelijk succes! Hygiëne is over het algemeen een voorwaarde voor het welzijn van mensen, zowel in hun privéleven als op het werk.

Een moderne hygiënestrategie kan zo bijdragen tot kwaliteit en medewerkerstevredenheid – en daarmee tot het algehele succes van een onderneming, in welke branche dan ook. Voortdurende innovaties en meer dan 50 jaar ervaring stellen ons in staat onze klanten te ondersteunen op hun weg naar succes met een holistische hygiënische aanpak bestaande uit kennis, diensten en passende hygiëneproducten.

Het online platform Tork CleanCare bundelt deze en maakt het onze klanten gemakkelijk om met onmiddellijke ingang gratis toegang te krijgen tot specifieke kennis en materialen voor de verschillende segmenten. Het doel is om altijd een kleine stap voor te zijn dankzij Tork. Met Tork CleanCare willen we aanwezig zijn met onze bestaande en potentiële klanten als ’s werelds grootste hygiënemerk, rekening houdend met wetenschappelijke bevindingen en nieuwe technologieën, en willen we gezien worden als een sterke en competente partner op het gebied van hygiëne. Meer informatie is te vinden op www.tork.nl/cleancare

Deel dit artikel