Klanten bezoeken de Heavy Inco fabriek in Gennep

Barry Hendriks – Een aantal keren per jaar stellen we onze fabriek in Gennep een week open voor rondleidingen aan klanten. Zo ook afgelopen november. Dit keer was de animo zeer groot onder de verzorgings- en ziekenhuizen. Vanuit alle windrichtingen kwamen groepen klanten, van de regio Haarlem tot aan provincie Zeeland en tot het uiterste zuiden van Limburg en alles daartussen. Sommige reisden circa tweeëneenhalf uur met het openbaar vervoer om naar onze fabriek te komen. Voor die bikkels stond koffie met Limburgse vlaai klaar.

Na de presentatie over de historie en het productportfolio werd het tijd voor het echte werk: de machines. Maar eerst verkleden, want veiligheid gaat boven alles. Cap op, veiligheidsschoenen, jasje en fluorescerend vest aan. “Leuk zo’n grote inloop kledingkast”.
Nog even met z’n allen op de foto.

 

En dan kan de avontuurlijke tocht beginnen. Een reisje door de tijd vanaf de oude, trouw werkende Slabben-machines, langs de Slip-afdeling, naar de moderne Flex-machines en de nieuwste Pants-machine. Uiteraard mag de unieke afvalrecycling-unit niet ontbreken. En tot slot een unieke inkijk in het geautomatiseerde magazijn.

Productcontrole

Sommigen kunnen het niet nalaten om zelf ook even de productcontrole uit te voeren.

Waar wij machine zeggen, is het apparaat voor de klanten vaak een (mini)fabriek op zich. Ze waren erg onder de indruk van de grootte, de complexiteit en de snelheid. En ook dat de logistiek al zo ver is geautomatiseerd met transportbanen en automatisch geleide voertuigen. Velen konden zich van tevoren niet voorstellen dat er zoveel bij komt kijken om een incontinentieproduct te maken.

Deel dit artikel