Essity Gennep en Cuijk aanwezig op Careerday Fontys Venlo

Nienke Minten – Op dinsdag 8 oktober jongstleden stonden Essity Gennep en Cuijk gezamenlijk op een mooie plaats in een van de 3 evenement-tenten bij de Fontys Hogeschool in Venlo. Een opleiding waar onder andere de studierichtingen Werktuigbouwkunde, Mechatronica en Logistiek zijn vertegenwoordigd.

Een diversiteit aan Essity-producten stond mooi uitgestald en met een bedrijfsfilm trokken we de aandacht. Lars Hindriks en Kai Kempen (medewerkers Essity Gennep), dank jullie wel dat jullie erbij waren. Via de film was Lars toch weer even terug op zijn oude school.

Het doel van de Careerday van Fontys is om studenten in contact te brengen met potentiële stage-afstudeerbedrijven en mogelijke opdrachten te bespreken. Fontys heeft deze dag goed georganiseerd. Studenten komen met diverse vragen, gericht op een opdracht, begeleiding, maar ook op toekomstperspectief. Ook vragen met betrekking tot internationale mogelijkheden komen veel aan bod.

v.l.n.r. Ingrid Janssen, Nienke Minten en op de achtergrond Lars Hindriks

Voor Essity Gennep en Cuijk was dit een mooie kans om ook onze naamsbekendheid onder de jeugd te vergroten. De zoon van een Area Leader van de vestiging Gennep was één van de studenten die we gesproken hebben. Hij is natuurlijk al bekend met Essity, maar via hem hebben we ook gesproken met zijn studiegenoten.

Een dank aan onze medewerkers die de potentiële opdrachten op papier hebben gezet. Nu is het afwachten of de sollicitaties gaan binnenlopen. Is het niet nu, dan wie weet in de nabije toekomst.
De naamsbekendheid is in ieder geval weer vergroot.

Deel dit artikel