Jubilarissen Hoogezand

Bieneke Albertema – Hoogezand | Henk Bos is 40 jaar in dienst! Henk is in 1984 begonnen op de logistieke afdeling. Na een aantal jaren is hij op een heftruck geklommen en hier is hij eigenlijk niet meer vanaf gekomen.

Met zijn eerlijke directheid heeft hij menig (inmiddels ervaren) collega op het RMW bij binnenkomst precies duidelijk gemaakt wat de verwachting is op de afdeling. We hopen nog een aantal jaar van je mooie verhalen en je aanwezigheid te genieten, Henk. Gefeliciteerd!

Rudi Aalders is ook 14.600 dagen in dienst! Begonnen op 10 januari 1984 als machinebediener op de afdeling T-luiers. Daarna als 1e operator op de afdeling Libero waarna hij in 2004 bij de mooie afdeling PD terecht kwam en hier zit hij nog steedsūüėä.

Rudi heeft daarnaast vele werkinstructies voor de PD geschreven en zit ook in de OR.  Rudi bedankt voor vele mooie jaren en op naar een ‚Äúgouden huwelijk‚ÄĚ met Essity.

Na een dienstverband van 47 jaar (ja, dat lees je goed; zevenenveertig jaar!) gaat Anneke Kartodimedjo (op de foto rechts naast Martin van der Kevie) ons verlaten. Anneke heeft op meerdere afdelingen binnen ons bedrijf gewerkt, maar de laatste jaren bij de blokkadegroep in het FGW. Op woensdag 14 februari heeft ze afscheid genomen van de collega’s in de kantine van het FGW. Daar stonden allemaal zelfgemaakte hapjes klaar. Dat was smullen! Dankjewel Anneke.

We wensen je een hele fijne tijd toe met je familie, geniet ervan!

Deel dit artikel