Interne opleidingsmogelijkheden bij Essity Gennep: het TOP-traject

Danny Merkelbag – Gennep | Na een lange ontwikkeltijd hebben we weer een nieuw intern opleidingstraject gelanceerd. Dit interne opleidingstraject is erop gericht om de interne technische kennis te vergroten. Het geeft alle operators de mogelijkheid zich te ontwikkelen tot Technisch Operator (TOP). Voorheen was dit alleen mogelijk door eerst een externe technische MBO-opleiding niveau 3 te volgen.

Bij externe MBO-trajecten misten we de concrete aansluiting op de werkvloer. Door de interne route te kiezen, kunnen operators profiteren van een gepersonaliseerd opleidingsprogramma dat nauw aansluit bij de specifieke processen en systemen van Essity Gennep. Dit stelt hen in staat om de kennis direct toe te passen en te integreren in hun dagelijkse werkzaamheden. Op de werkvloer leidt dit tot verbeterde efficiëntie en prestaties.

Giovanni Verpoort

Ons Technisch Operator Opleidingstraject legt niet de nadruk op theoretische kennis, maar juist op praktische training onder begeleiding van ervaren specialisten. Dit stelt de operators in staat om hun vaardigheden te ontwikkelen en tegelijkertijd waardevolle inzichten te verwerven die hen in staat stellen om effectieve beslissingen te nemen en problemen op te lossen in realistische situaties.

Twee van de deelnemers aan dit nieuwe opleidingstraject zijn Bozena Von Chamier Gliszczynski en Giovanni Verpoort.

Deel dit artikel