Essity Gennep sponsort activiteiten van medewerkers

Het sponsorbeleid van Essity Gennep is gekoppeld aan de inzet van medewerkers in de samenleving. Veel medewerkers zijn actief in het verenigingsleven of zetten zich in voor een goed doel en worden daarin financieel ondersteund met een sponsorbijdrage.

Swingdans vereniging JazzOut

Danny Merkelbag – Op 9 december 2023 sponsorde Essity de dansavond van Swingdans vereniging JazzOut.

Carnaval 2024

De afgelopen periode was een aantal medewerkers druk bezig met de voorbereidingen voor de Carnavalsoptochten. In totaal werden door Essity Gennep 11 carnavalsgroepen gesponsord. Onderstaand een impressie.

Bart Peeters

Foto links: Bart zit op de tractor in Essity-jas.

Stefan Albers

Dit jaar hebben we als loopgroep met de optochten in Mill meegedaan, op zondag de “grote” optocht en op dinsdag de kinderoptocht. Het thema was Juliana Mill. En het kan bijna geen toeval zijn, net zoals ons thema over Juliana…..eindigden wij ook bijna onderaan. 

Rene Lauf

Naam van de carnavalsgroep: op t Nipperke
Thema: ok dit joar wer op tied!
1e plaats:  kleine wagens:  optocht Siebengewald
Wederom bedankt voor de sponsoring dit jaar.

Michiel Verstappen

Cv Genne kwats heeft dit jaar weer 3 optochten meegelopen in Gennep, Milsbeek en Ottersum. Het is een volledig Milsbeeks thema waarbij de nieuwbouwwijk die komt te staan op de locatie van de welbekende oude steenfabriek in het middelpunt wordt gezet. We zijn zelfs nog op televisie geweest bij Gennep News. Wij hopen dat Essity een grotere naamsbekendheid heeft bereikt door onze actie, Essity bedankt!

Stef Kleintjens

Achterop de wagen van de Knikkerpliesie van CV de Peijas in Afferden was de Essity vlag te zien. De auto is op de dag van optocht gebruikt voor controle rondes om te kijken of de route voor de optocht vrij was en als volgwagen voor de grote optocht. Essity bedankt voor de gulle bijdrage, deze hebben we goed kunnen gebruiken voor diverse doeleinden.

John Goertz

CC de A.lde Garde deed dit jaar voor de 44e keer (4×11) mee aan de Gennepse optocht. We hebben ons jubileum verwerkt in het onderwerp: “Wej rokke en rolle al 44 jaor mit”.
De uitdossing, zelf genaaide kleding, en het idee werden beloond met de hoofdprijs!

Marcel Nillessen

Dit jaar iets gemaakt over de prins. Prins Bram, de 66ste prins van de luumkuil, is in het dagelijkse leven politieagent. Met die gedachte op het idee gekomen dat hij tijdens de carnaval zijn functie als agent niet kan uitoefenen en wij de vrije hand hebben om alles te kunnen doen wat we willen.
Namens het Carnavalgroepje De Raamhof Essity bedankt voor de sponsoring.

Dennis Rutten

Groepsnaam: CC nog un rundje
Thema: Gennep swingt al jaore nie mér, mar dur DJ Valento danse wïj wér.

Frank Builtjes en Wim ten Haaf

Carnaval 2024 zit er weer op. Het was weer een superfeest met alleen maar gezellige mensen. Als vriendengroep ‘cc Halluf Wat’ willen wij Essity bedanken voor de bijdrage aan de carnaval.
Het onderwerp; ‘ Wij zien de parels van dun optocht’
Wij hebben in Gennep en Ootersom meegedaan, beide een vierde plaats behaald.

Theo Nogarede

Wij hebben meegedaan in Gennep, 4e plaats en in Heijen, 3e plaats. 

Gerrie Lamers

SMS Schuttershof Makt Schik
Thema: We doen t weer
Optocht Gennep: 4de prijs
Optocht Heijen: 4deprijs

Deel dit artikel